HCM verzorgt Passiestonde op 1 april 2023 in de Goede Herderkerk

April 1, 2023 20:00 - 22:00

Al sinds 2011 verzorgde het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM ieder jaar een Passiestond tot de corona-pandemie een einde maakte aan deze door velen zo gewaardeerde traditie. De laatste Passiestonde vond plaats op 13 april 2019! Maar HCM pakt de draad weer op en hoopt deze traditie in ere te kunnen herstellen met als start zaterdagavond 1 april a.s..

De Passiestonde is een concert van ongeveer een uur waarin de aanwezigen, samen met het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM, het lijden en sterven van Jezus Christus op een bijzondere muzikale manier gedenken. In dit uur van bezinning worden een aantal bekende en minder bekende Passieliederen door het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM ten gehore gebracht en is er ruimte voor een meditatieve stilte. Voor de aanwezigen is er een programmaboekje met tot bezinning uitnodigende teksten.

Op zaterdag 1 april wordt de Passiestonde gehouden in de Goede Herderkerk aan de Lomanlaan 2 in Hoogeveen aanvang 20:00 uur. De kerkzaal is vanaf 19:00 u open en de toegang is gratis!

Aan deze Passiestonde werkt de alt-saxofonist Klaasjan Pullen mee. De algehele leiding van de Passiestonde is in handen van componist, pianist en dirigent Gezinus M. Veldman, de bedenker van de Passiestonde.

Geef een reactie