Doe mee aan de grootste (online) bingo van Hoogeveen!

January 22, 2022 19:30 - 22:00

Ben je ook zo toe aan een leuk evenement? Doe mee aan de superbingo! In samenwerking met Gerjo Stegeman, onder meer bekend van HoogeveenTV, organiseert een deel van de senioren van v.v. de Weide een grote bingo waarbij je kan deelnemen vanuit je eigen huiskamer. Door middel van een live-stream worden de balletjes getrokken. Heb je bingo? Bel, app of sms naar de studio en wij komen de gewonnen prijs persoonlijk bij je langs brengen. Je hoeft geen lid te zijn van v.v. de Weide, iedereen is welkom. Nodig je familie, buren of vrienden uit en maak er een gezellige avond van.

De bingo wordt gehouden op 22 januari 2022, half 8. je kan meedoen vanuit je eigen luie stoel en zo kans maken op een deel van de prijzenpot met een waarde van ruim €3.000! Er zijn meer dan 100 beschikbare prijzen, allemaal gesponsord door bedrijven in en om Hoogeveen. Win bijvoorbeeld een winkelwagen vol met boodschappen van Albert Heijn Griendtsveenweg, een overnachting met ontbijt bij Van der Valk in Spier, een rondvlucht boven Hoogeveen, een zweefvliegtocht in Hoogeveen, kaartjes voor Fc Groningen, 1 van de vele boodschappen pakketten of een gesigneerd FC Emmen shirt? Dag bingo zal één groot prijzenfestijn worden!

Mee doen? Geef je gemakkelijk op via https://forms.gle/mMWQBucVMsUgB3jbA of gaan naar http://www.vvdeweide.nl. Je hebt de keuze om de bingo kaarten af te halen of dat deze kosteloos bij je worden thuisbezorgd.

Geef een antwoord