Laden Evenementen

Zaterdag 27 januari Repair Café Hoogeveen in Het Goed

27 januari 2024

zaterdag, 27 januari, is er van 11.00 tot 15.00 uur weer een Repair Café in kringloopwarenhuis Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen. Dit vindt al sinds eind 2012 op de laatste zaterdag van de maand plaats in Het Goed en Repair Café Hoogeveen is erg dankbaar voor deze mogelijkheid.  

 

U kunt zich met een defect maar schoon artikel melden bij één van de gastvrouwen van het Repair Café en zij kijken dan welke vrijwilliger beschikbaar is. Heeft u twee dingen, dan meldt u zich eerst met het ene artikel en als die klus is afgerond, daarna met het tweede artikel. Wilt u, als u bijv. een rok wilt (laten) inkorten, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Heeft u toevallig thuis garen in de juiste kleur, neemt u dat dan s.v.p. mee. Want ondanks de vele kleuren garen van het Repair Café, kan net de goede kleur ontbreken. Met laptops, iPads, tv’s, mobieltjes, pc’s of printers kunt u niet bij het Repair Café terecht.

 

Bent u tevreden met de reparatie of het advies, dan ontvangt het Repair Café graag een bijdrage in het spaarpotje dat bij de gastvrouwen op tafel staat.

Tot slot even wat cijfers over 2023, misschien leuk om een indruk te krijgen: Tijdens 12 Repair Cafés waren er 417 klussen en het lukte de vrijwilligers in ruim 59% van de gevallen om het artikel te repareren. Het betrof o.a. 44 apparaten zoals blenders, waterkokers, airfryers en strijkijzers, 44 stofzuigers/kruimeldieven, 41 koffiezetapparaten/Senseo’s, 24 bladblazers, boormachines, schaafmachines etc. en 23 lampen. Er was veel naaiwerk (116 stuks) zoals broeken of rokken om in korten of bloesjes met een losse naad. Maar ook bezoekers met bijv. een trilapparaat, droogrek, ventilatorkacheltje, kniepertjesijzer, aardappelschrapmachine, papierversnipperaar en een tuinstoel kwamen langs.

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
januari 27
Tijd:
11:00 - 15:00