Laden Evenementen

Workshop Tenen lezen door Gerrieke Tolsma

28 september 2023 om 09:30 - 12:00

De EigenWijze Vrouwen Hoogeveen organiseren twee keer de workshop ‘tenen lezen’.

De workshops worden gegeven door Gerrieke Tolsma van Health Coaching Hoogeveen, Praktijk voor Natuurgeneeskundige behandelingen. De workshops zijn op donderdag 28 september van 9.30 tot 12.00 uur en op dinsdag 3 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. De locatie is Wijkgebouw de Weideblik, De Ploeger 10A te Hoogeveen.

 

Voeten hebben tenen, deze tenen kunnen je vertellen hoe je met je omgeving omgaat, maar vertellen ook hoe iemand met zijn eigen emoties en ervaringen omgaat en hiermee naar buiten komt. Door de tenen te bekijken is het mogelijk om hier een analyse van te maken zodat jij jezelf een beetje beter leert kennen.

Tenen laten dus het innerlijke van de mens zien. Wil jij weten wat jouw tenen je vertellen?

Aanmelden voor de workshops kan tot 25 september via mail naar Lisette Rinkema: l.rinkema@swwh.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop.

 

EigenWijze Vrouwen Hoogeveen organiseert activiteiten voor vrouwen in de gemeente Hoogeveen. De activiteiten staan in het teken van ontmoeting, ontspanning en informatie. Heb je zelf een idee voor een workshop voor deze groep, neem dan contact op met Lisette Rinkema via l.rinkema@swwh.nl.

 

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
28 september 2023
Tijd:
09:30 - 12:00