Laden Evenementen

Workshop Bellen en WhatsAppen met de Smartphone

12 februari 2024

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Om mensen digitaal vaardiger te maken, organiseert de Bibliotheek Hoogeveen verschillende gratis workshops.

 

Op maandag 12 februari organiseert de Bibliotheek een workshop ‘Bellen en WhatsAppen met de Smartphone’.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een smartphone heeft van Samsung of een ander merk met Android. In feite is een smartphone een kleine Tablet met de extra mogelijkheid dat je er mee kunt bellen. In deze workshop worden de onderwerpen behandeld die specifiek zijn voor de smartphone of waar de smartphone geschikt voor is. Denk aan het gebruik van de telefoon, onderhoud en gebruik van de contacten en WhatsAppen.

Aan de orde komen o.a. de volgende onderwerpen:

  • Bellen en sms’en
  • Contacten op de smartphone
  • WhatsAppen

De Bibliotheek Hoogeveen geeft maandelijks een internetworkshop. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals een route plannen in Google Maps, werken met de telefoon, veilig updaten of bijvoorbeeld een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

 

Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via telefoonnummer 0528-268131 of via www.bibliotheekhoogeveen.nl

 

Wanneer?

12 februari 2024, 10.15 – 12.15 uur

 

Waar?

Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27

 

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
februari 12
Tijd:
10:00 - 12:30