Laden Evenementen

Olga Vocal Ensemble zingt ‘Winter Light’ in NH kerk Blijdenstein te Ruinerwold

17 december 2023

Olga Vocal Ensemble toert vanaf 14 december door Nederland met haar nieuwste concertprogramma “Winter Light”. Het repertoire heeft zich echter veel verder verbreed en is nu een prachtige, eclectische mix van winterliederen die de harten van het publiek verwarmen in de koudste maanden van het jaar.

Dit nieuwe programma van het internationale a capella-kwintet is onder de vlag van de “Stichting Vrienden van Blijdenstein” op 17 december a.s.

vanaf 15.30 uur te horen in de NH kerk Blijdenstein te Ruinerwold.

Entree: 20 euro p.p. / Vrienden van Blijdenstein 17.50 euro p.p.

Reserveren [email protected]

Winter Light

Terwijl de temperaturen dalen en de vorst zijn intrede doet, brengt Olga Vocal Ensemble een programma met de serene klanken die zo goed bij deze tijd van het jaar passen. De mannen zingen traditionele Kerstliederen uit o.a. IJsland, Rusland, Duitsland en Spanje maar brengen ook bekende klassiekers zoals “I’m dreaming of a white Christmas”. Met “Go tell it on the mountain” wagen de heren zich zelfs voor het eerst aan gospel! Extra bijzonder in dit concert is het lied “Adventide”, speciaal voor Olga gecomponeerd door ensemble-lid Philip Barkhudarov.

Een voorproefje van het programma kunt u alvast beluisteren op Spotify of Apple Music.

Dansende stemmen in oorstrelende harmonie

Olga Vocal Ensemble, een vocaal mannenkwintet, opgericht in Utrecht, bestaat uit vijf professionele zangers afkomstig uit onder andere Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Hun stemmen dansen in oorstrelende harmonie. Sinds de oprichting (2012) nam Olga Vocal Ensemble vier albums op, toerde door Europa en Amerika en adopteerde ze een rode ketel als mascotte.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
december 17, 2023
Tijd:
15:30 - 18:00