Laden Evenementen

Klein Paradiso gaat toneel!

21 januari 2024

Klein Paradiso is in 2011 begonnen met een podium te bieden aan singer-songwriters in Drenthe maar inmiddels laten artiesten uit verschillende landen hun talent horen in Echten.

Na verschillende kunst & cultuur projecten door de oprichter van Klein Paradiso,  begreep Delia Bremer dat er voor kleine toneel groepen bijna geen betaalbare speeloppervlakken zijn. Na het project Wroeten waarin de oude waargebeurde verhalen uit Drenthe opnieuw en vernieuwd verteld werden begon het idee vorm te krijgen in het hoofd van Bremer.

Zondagmiddag 21 januari om 15 u speelt Het Veentheater de voorstelling “Messen in Hennen”.  De voorstelling gaat  over een dorp waar nooit iets gebeurt, waar de tijd stil heeft gestaan. In Messen in Hennen zijn we op zo’n plek. Een vrouw zoekt naar haar identiteit. Ze heeft te maken met een echtgenoot, die het op zijn manier doet en een molenaar die in een andere wereld leeft. Ze maakt een verrassende keuze.

Spelers zijn Nanda Felix, Germt Gringhuis en Ger Westra.

Iedereen die graag in een intieme setting een bijzonder toneelstuk wil beleven is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.delibre.nl  en je stoel reserveren kan via [email protected]

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
januari 21
Tijd:
15:00 - 17:00