Laden Evenementen

Hollands Glorie

20 januari 2024

De beste Hollandse artiesten in De Tamboer!

Wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar af te trappen, dan met een gezellige Hollandse avond in De Tamboer? En daarvoor nodigen wij de beste Hollandse artiesten uit: Belinda Kinnaer, Marco Schuitmaker, Stef Ekkel, Ancora en Jannes! Dus neem lekker plaats in de Tamboerzaal en geniet van vijf spetterende optredens vol Hollandse hits.

Belinda Kinnaer

Vanaf 1995 tot 2015 heeft ze het oosten van het land door getourd met haar band Commercial Break. Nu werkt Belinda aan haar nieuwe debuut single If Tomorrow Never Comes, met haar tweede single Dit Is Het Moment zal ze het Nederlandse repertoire induiken.

Marco Schuitmaker

Marco is een populaire Nederlandse zanger, je kunt hem kennen van zijn mega-hit Engelbewaarder. Samen met zijn team doet Marco zijn best om van elk evenement een groot feest te maken.

Stef Ekkel

Muziek speelt een grote rol in het leven van Stef. Dit jaar viert hij zijn 25-jarige artiestenjubileum. Je kent hem van De Woonboot, Liever te dik in de kist en Jammer dan. De liveoptredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en mooie stemgeluid een echte belevenis voor het publiek.

Ancora

De band Ancora heeft in 2016 het derde album Door Weer En Wind uitgebracht met een bijbehorende dvd. Het concept om een album uit te brengen met een dvd is een uniek concept wat voor een grote fanbase heeft gezorgd bij Ancora. De nieuwe single van Ancora Wellerman is ook erg populair. De mannen worden dan ook regelmatig met open armen ontvangen in Hoogeveen en komen nu terug in De Tamboer!

Jannes

Heel Nederland weet wie Jannes is, hij staat landelijk bekend als Koning der Piraten. In 2002 is de landelijk doorbraak van Jannes met zijn tweede album Van Casablanca naar Napoli, van dit album zijn ruim 30.000 exemplaren verkocht. Naast muziek heeft Jannes ook een korte serie Jannes, op weg naar Ahoy, dit geeft een unieke inkijk in het leven van Jannes en zijn voorbereidingen van Ahoy.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€39,50
Site:
https://detamboer.nl/programma/holland-glorie-2024

Locatie

De Tamboer
Hoofdstraat 17
Hoogeveen, Drenthe 7902 EA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0528 280 190
Bekijk de site van Locatie

Organisator