Laden Evenementen

HCM verzorgt een Passiestonde op maandag 25 maart 2024

25 maart 2024

Al sinds 2011, onderbroken door de coronaperiode, verzorgt het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM ieder jaar een door velen zeer gewaardeerde  Passiestonde.

De Passiestonde is een concert van ongeveer een uur waarin de aanwezigen, samen met het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM, het lijden en sterven van Jezus Christus op een bijzondere muzikale manier gedenken. In dit uur van bezinning worden een aantal bekende en minder bekende Passieliederen door het koor ten gehore gebracht en is er ruimte voor een meditatieve stilte.

Dit jaar wordt de Passiestonde op maandag 25 maart om 20:00 uur gehouden. Dat is aan het begin van de Stille Week. De Passiestonde wordt gehouden in de Goede Herderkerk aan de Middenweg 14 in Hoogeveen. De kerkzaal is vanaf 19:00 u open en de toegang is voor iedereen gratis!

Aan deze Passiestonde werkt de bekende alt-saxofonist Klaasjan Pullen mee. De algehele leiding van de Passiestonde is in handen van componist, pianist en dirigent Gezinus M. Veldman, de bedenker van de Passiestonde. U en jij bent hartelijk welkom!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
maart 25
Tijd:
20:00 - 22:00