Laden Evenementen

18 november 2023
Brugpop is inmiddels al een aantal jaren een bekend fenomeen in Nieuwlande en omgeving en dat is niet zomaar! Brugpop staat voor muzikale verassingen, gezelligheid en vooral een gemoedelijke sfeer.
Al 11 jaar lang staat muziekfestival Brugpop in November op de agenda en vele mensen kijken hier naar uit.
Het festival is vooral bekend in de wijde omgeving van Nieuwlande, maar inmiddels weten mensen uit andere regio’s het festival ook goed te vinden. En dat is goed te merken aan de hoeveelheid stijgende bezoekers van voorgaande jaren en daar is de stichting erg trots op !
Dit jaar vind Brugpop plaats op zaterdag 18 november en de line-up bestaat uit de volgende bands:
The Howlers zullen dit jaar voor de 2e keer optreden op Brugpop. Vorig jaar mochten ze hun intrede doen en we zijn benieuwd wat voor moois de dames dit jaar gaan neerzetten.
Venner , De muzikale vriendschap is wat het zestal verbindt.
Venner speelt een mix van bekende en wat minder bekende covers uit de jaren 70, 80 en 90. Voor ieder wat wils dus dat wordt een geslaagde en gevarieerde avond .
Bar & Booz staat bekend om hen rockcovers van de jaren 60 tot heden zoals Beatles, Stones tot Greenday en Queens of the Stone Age.
Ze zullen op Brugpop een diverse set spelen die uitnodigt tot dansen, rocken, zingen/brullen & drinken. Alle ingrediënten voor een goed feestje zijn dus aanwezig !
Banda di Festa bestaat uit muzikanten uit de regio Drenthe die jullie vast wel kennen van de bekende bands uit het circuit waar zij eerder deel van uitmaakte. Het einde van een aantal van deze bands betekent ook de oprichting van een nieuwe fantastische band.
Bandi Di Festa gaat er geheid een mooi feestje van te maken, dus voetjes van de vloer !

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
november 18, 2023
Tijd:
20:30 - 23:59