ColumnKoopman op pad

Open brief in Koopman op pad: Uw uitnodiging aan eigenzinnige en irritante burgers

Hoogeveen – Frits Kappers een veel besproken man, geliefd bij heel veel rationeel denkende mensen, maar verguist en bij de  azijnpissers gerekend door vele van onze bestuurders. Je zou soms denken dat kritisch denken niet meer is toegestaan.

Er wordt door het college van Hoogeveen geblunderd aan de lopende band, zo is de mening van misschien wel de meeste inwoners van onze gemeente, maar er lijkt geen platform voor het tegengeluid. Bij Koopman op pad is er voor iedereen en voor elke mening een platform. Frits Kappert die er blijk van geeft te weten waar hij het over heeft, heeft bijvoorbeeld weer een totaal andere mening dan Bé Okken.

Wie er gelijk heeft laat het team Koopman op pad, bestaande uit Roelof Koopman, Peter Aalders en Henk Boer, graag aan de kijkers over. Dat de kijkers deze opzet waarderen blijkt wel uit de hoge aantal kijkers. Via de digitale media als Facebook, YouTube, www.koopmanoppad.nl en de digitale nieuwsmedia in onze gemeente trekken de wekelijkse afleveringen steeds meer kijkers. Toch blijven we openstaan voor suggesties en aanbevelingen.

Politiek Hoogeveen heeft Koopman vrees

We hebben PvdA en Gemeente Belangen Hoogeveen e.o. ook al eens uitgenodigd, maar deze zijn daar tot heden nog niet op in gegaan. Misschien wel ‘Koopman vrees’? Best wel gewaagd als iedereen er op mag reageren…. De aflevering duurt dit keer 30 minuten, maar is van begin tot het eind onthullend en heeft een primeur in zich. We wensen iedereen veel kijkplezier. Video en montage Aalders IT Elim en Fotografie Henk Boer www.dehoogevener.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen