ColumnKoopman op pad

Ontspanning en spanning in Koopman op Pad

In deze aflevering van Koopman op pad zitten twee onderwerpen. Het eerste deel is ontspanning en het tweede deel kan zowel bij ondernemers als de Gemeente Hoogeveen juist spanning oproepen.

Recentelijk had de videorubriek Koopman op pad een aflevering met de heren ten Caat over de band No Name, net voor deze het succesvolle optreden gaf in De Tamboer. Leroy Engels, die het team Koopman op pad regelmatig ondersteund heeft opnames gemaakt van dit concert. In het eerste deel treft u een korte  samenvatting.

In het tweede deel is Roelof in gesprek met Tonnis Santing, ondernemer en o.a. mede eigenaar van wasstraat De Wasbeer in Hoogeveen. Deze heeft niet het gevoel altijd begrepen te worden door de Hoogeveense ambtenarij. Men zou meer open moeten staan voor ondernemers met goede plannen. Het beeld ontstaat dat er veel van ondernemers gevraagd wordt en als het op de gemeente zelf aankomt alles niet bepaald vlotjes verloopt. We hopen dat deze uitzending mag bijdragen aan een tweede concert van No Name in februari 2020 in Nieuwlande en dat de ambtenarij zich wat meer positief gaat inzetten voor onze ondernemers. Meer werkgelegenheid is meer welvaart en dat kan de Gemeente Hoogeveen wel gebruiken. www.koopmanoppad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen