Notenkraker: Is burgemeester Loohuis een leugenaar en een dief?

De harde noot die nodig gekraakt moet worden is de vraag of burgemeester Karel Loohuis van Hoogeveen een leugenaar en een dief is, die de gemeenteraad manipuleert en weet ik wat al niet meer op zijn kerfstok heeft. Althans volgens Hoogevener Gerard Booij, die niet nalaat om bij elke gelegenheid die zich aandient deze beschuldigingen te uiten.

Door: Frits Kappers

Bij zoveel geregeld via de sociale media verspreide beschuldigingen zou je toch verwachten dat op enig moment de maat vol is en de beschuldigde naar de politie stapt en een aanklacht wegens smaad indient. Het uitblijven van zo’n aanklacht roept twee belangrijke vragen op.

  1. – Is Loohuis inderdaad de leugenaar, dief en manipulator die Booij in hem ziet? Zo ja dan is de vraag gerechtigd waarom hij nog steeds burgemeester van Hoogeveen is.
  2. – Als Loohuis niet de leugenaar, dief en manipulator is die Booij in hem ziet, waarom dient hij dan geen aanklacht in? Is hij een slappeling die bang is voor het zuiveren van zijn naam, of is hij zo arrogant dat hij zijn neus ophaalt voor de beschuldigingen?

In beide gevallen is het dan de vraag aan of hij nog wel de juiste man op de juiste positie is als burgemeester.

Kortom, geachte heer Loohuis het wordt tijd voor actie van uw kant. Hoe langer u wacht hoe meer u de schijn tegen krijgt.