ColumnKoopman op pad

Jan Stam en de binnenstad van Hoogeveen: Een onafscheidelijk duo

Hoogeveen – In de pittoreske straten van Hoogeveen, waar de geur van versgebakken brood zich vermengt met het geluid van kerkklokken, ontvouwt zich een verhaal van verbondenheid en passie. Jan Stam, de welbekende stadsbewoner met een hart zo groot als de Drentse heide, is onlosmakelijk verbonden met de ziel van de binnenstad. Samen vormen ze een eenheid die de harten van de Hoogeveense gemeenschap sneller doet kloppen.

Het doel van Bestuur Binnenstad
Het bestuur van de binnenstad heeft een nobel streven: het vergroten van de aantrekkingskracht en daarmee het economisch functioneren van het centrum. Maar wat zijn de tastbare resultaten van hun inspanningen? Dat is waar Jan Stam om de hoek komt kijken. Met zijn karakteristieke glimlach en zijn ongeëvenaarde vertelkunst brengt hij de visie tot leven. Hij neemt ons mee op een reis door de geplaveide straten, langs de historische gevels en over de bruggen die de tijd verbinden.

Een plek van Publieke Belangen
De Hoogeveense binnenstad is meer dan alleen een verzameling winkels en cafés. Het is een plek waar leefbaarheid, veiligheid en ruimtelijke kwaliteit samenkomen. Jan Stam, met zijn scherpe oog voor detail, wijst ons op de kleine dingen die het verschil maken. Want een bloeiende binnenstad is een weerspiegeling van een bloeiende gemeenschap.

Het Verblijfsklimaat van Hoogeveen
Jan Stam laat ons niet alleen de schoonheid van de binnenstad zien, maar ook de uitdagingen. Hij praat over het verbeteren van het vestigings- en verblijfsklimaat. Hoe kunnen we de binnenstad nog gastvrijer maken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen graag blijven hangen op de terrassen, genietend van een cappuccino en het uitzicht. Jan Stam heeft geen pasklare antwoorden, maar zijn passie en betrokkenheid zijn aanstekelijk. Hij inspireert ons om samen te werken aan een Hoogeveen waar iedereen zich thuis voelt.

Deel 1 van een Tweeluik
Dit is slechts het begin van ons avontuur met Jan Stam en de binnenstad. Volgende week duiken we dieper in de verhalen, en ontdekken we de verborgen parels. Want één ding is zeker: Jan Stam en de binnenstad van Hoogeveen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze vormen een eenheid die ons herinnert aan de kracht van gemeenschap en de schoonheid van het alledaagse

Aankomende evenementen