ColumnKoopman op pad

Gedichten en verhalen schrijver Ralph Mulder in Koopman op pad

Ralph Mulder schrijft vanuit zijn hart maar zit niet vast aan een stijl of vaste vorm, en vind juist met woorden spelen erg leuk. Ralph schrijft kinderverhalen, komedie, horror, maar ook luchtige gedichten of juist gedichten met een lading. Ralph heeft weer een prachtige gedichtenbundel geschreven en uitgegeven, een gedichtenbundel met diepte en gevoel.

De boekpresentatie:
In deze aflevering van Koopman op pad hoort u welke datum deze boekpresentatie is. Iedereen wordt om 13.45 uur welkom geheten met een kopje koffie. De opening zal om 14.00 uur zijn. Maaike Schonewille van Thuijl zal deze middag de boekpresentatie openen. Men krijgt ook de gelegenheid om het boek aan te schaffen en door Ralph te laten signeren. De boekpresentatie wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Koopman op pad is actief op verschillende sociale media, maar richt zich vooral op de eigen website. Via www.koopmanoppad.nl genereert ‘Team Koopman op pad’ de meeste kijkers. Op de eigen site vindt u ook een groot deel van het archief. Facebook- en andere socialmediakijkers, breng eens een bezoekje aan deze site om veel meer te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen