ColumnKoopman op pad

Een openhartig gesprek met Jacob van der Heide

Koopman op pad – Tot vorige nog week donderdag was Jacob van der Heide nog wethouder namens Gemeente Belangen in Hoogeveen. Sinds zijn aftreden als wethouder is er heel wat geschreven en gespeculeerd over de politieke situatie van de Gemeente Hoogeveen.

Veel inwoners van de gemeente Hoogeveen hadden het moeilijk met de beslissing van Jacob van der Heide het ‘bijltje er bij neer te gooien’. De wethouder die het meeste vertrouwen genoot was nu juist de persoon die als eerste opstapte.

Aan alle speculaties zal nu een einde komen. Koopman had afgelopen vrijdagavond een openhartig gesprek met Jacob, waarin hij toelicht hoe hij tot dit besluit kwam. Ook geeft hij zijn visie op de ontstane situatie en spreekt de hoop uit dat het politiek klimaat in Hoogeveen snel verbetert.

Nergens sprak Van de Heide zo openhartig over zijn beleving van negen maanden wethouder. ‘Een positief mens’ zal de conclusie zijn van elke kijker die de moeite neemt deze aflevering die uit twee delen bestaat, helemaal uit te zien. Maandag in de loop van de middag komt deel twee van deze aflevering. Een ieder die wil weten hoe het echt zit, moet deze aflevering zien. Koopman op pad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen