Amusement

VV Hoogeveen organiseert Discovery Tour

Zaterdag 6 maart organiseren Marco Santing en Raimon Benjamins namens VV Hoogeveen een prachtige gezinsactiviteit waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Inschrijven kan uiterlijk t/m zondag 28 februari a.s.

Beide organisatoren leggen uit wat er allemaal gaat gebeuren. “We dagen gezinnen/families uit om deel te nemen aan een Discovery Tour. Elk gezin (minimaal 2 personen) gaat met de auto op pad. Met raadselachtige aanwijzingen en/of opdrachten toeren ze vervolgens door mooie gebieden in de regio. Voor deze raadsels en opdrachten krijgt men punten. Wij zorgen onderweg voor het nodige vermaak en versnaperingen.”

Santing legt uit hoe deelnemers zich kunnen opgeven. “Deelnemers geven zich via het aanmeldformulier op www.vvhoogeveen.nl op per auto. De route wordt ook gereden met de eigen auto. Men hoeft niet offroad. De start is tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Via het opgaveformulier op de website kan een voorkeurstijd opgegeven worden. We kunnen echter niets garanderen. De kosten per auto bedragen €25,-.”

“Bij de start en finish zorgen we voor een warm onthaal! We hebben een aantal prachtige prijzen! Het is overigens niet zo dat men wint door de snelste te zijn”, besluit een enthousiaste Benjamins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen