Amusement

Producers dagen Drentse rappers uit

Producers Christopher 404, MaximuzZ en Drizzamatic hebben drie gloednieuwe beats beschikbaar gesteld voor rappers in Drenthe die een podium, studio en videoclip voor hun werk zoeken. Urban-artiesten tot 26 jaar mogen een rap maken op één van de beats, waarna één van hen zijn song in de studio mag uitwerken met Sendeep Ramesar van hiphoplabel Boombox Media. Ervaring is niet vereist.

De rapper met de beste song is op 5 mei te horen in de Vrijheid Suite op het Bevrijdingsfestival in Assen en mag ook een videoclip maken. Aanmelden kan via bridgingthegap@ontdekscala.nl. Na aanmelding ontvangen deelnemers links naar SoundCloud om de beats te downloaden.

Bridging the Gap is een initiatief van Stichting Kunst & Cultuur en Scala Centrum voor de Kunsten met het doel de urban muziek in Drenthe een impuls te geven. Projectleiders zijn Erik de Vries en Zukarn Withagen: ‘We hopen dat veel rappers geraakt worden door de beats en zich vrij en uitgedaagd voelen om er hun eigen ding mee te doen. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit, creativiteit en zeggingskracht. Daarbij gaat het om talent en skills, niet om de kwaliteit van de opname. Dus iedereen kan meedoen als ze over een telefoon beschikken. Een opname in de eigen thuisstudio mag natuurlijk ook. De resultaten kunnen worden gedeeld in een bestand of een link naar de audio- of video-opname, YouTube of Instagram. Inzenden kan tot en met 15 april 2021 via bridgingthegap@ontdekscala.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen