Amusement

Nieuwe expositie bij het Huus van de Taol

Anderhalf jaar lang bleven de witte muren van het Huus van de Taol leeg, maar nu hangen er weer prachtige kunstwerken.
Blikvanger van deze expositie is de grote foto van een os in de Drentse natuur, die gemaakt is door Karin Broekhuijsen uit De Kiel. Verder zijn werken te bekijken van Nicola Rozemeijer, B.C. Toebak, C.E. Schreuder, Jet van Oosten, Arthur Martin, Barbara v.d. Laarse en Lidwien Chorus. Houtsnede, litho, foto, aquarel of schilderij; er is voor elk wat wils!
Een nieuwe samenwerking met Kunstplaza Schurer uit Assen zorgt ervoor dat er nu elk half jaar andere kunst te bekijken is bij de streektaalorganisatie in Beilen.
De deuren van het Huus van de Taol zijn op maandag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.30 uur. Toegang is gratis.
Het Huus van de Taol is de streektaalorganisatie die het Drents promoot met als doel om het een taal te laten zijn waar de gebruikers trots op zijn en die niet-gebruikers waarderen.
Kunstplaza Schurer is te vinden op de Topfloor van warenhuis Vanderveen in Assen. De collectie van Kunstplaza Schurer bestaat uit honderden prachtige kunstwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen