Amusement

Morgen in Regioradio: De Kinderboekenweek en boek 100 jaar blikfabriek Hoogeveen

Maandagavond 4 oktober, 18.00 uur. Tijd voor RegioRadio!

Met deze keer weer twee onderwerpen. We gaan  om 18.00 uur beginnen met een gesprek met Johann Bisschop. Hij heeft niet alleen het boek Blik! Over 100 jaar blikfabriek in Hoogeveen geschreven maar hij geeft ook rondleidingen in de Bibliotheek Willemskade waar nu een expositie is over die 100-jarige geschiedenis.

 

Daarna rond 18.30 uur gaan we stilstaan bij hét leesbevorderingsproject van het jaar: de Kinderboekenweek. Deze hele dikke week vindt ook dit jaar weer plaats en wel van 6 tot 17 oktober. In deze periode krijg je niet alleen het Kinderboekenweekgeschenk bij de aankoop van kinderboeken maar in de bieb en ook online valt van alles te doen. Op 6 oktober gaat de boekenweek van start met de talententester. Aanmelden kan nog!

 

 

RegioRadio is iedere maandag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt  online luisteren via RadioHoogeveen en via de app op uw telefoon. En u kunt RadioHoogeveen ook nog beluisteren via de live-stream van www.radiohoogeveen.nl  Uitzending gemist?  www.radiohoogeveen.nl/regioradio

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of technicus? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen