Amusement

Maandagavond 18.00 uur: RegioRadio met Jeroen Oelen en Gien Planet

Maandagavond 25 oktober, 18.00 uur. Tijd voor RegioRadio!

Met deze keer weer twee onderwerpen. We gaan  om 18.00 uur beginnen met zanger Jeroen Oelen. Jeroen Oelen uit Hoogeveen presenteert 30 oktober 2021 in het DES gebouw aan de Albert Steenbergenstraat 44 een artiestenavond. Jeroen heeft voor deze feestelijke avond collega artiesten als Lady Roos, Jan Spijkerman, Anita Hulshof, Jan en Marga, Jeroen Stevens, Lammert Grofsmid, Robin Alberts kunnen strikken voor deze avond. Natuurlijk zal Jeroen ook nog een optreden verzorgen. De entree is gratis.

 

Overigens zal Jeroen op deze avond ook zijn nieuwe cd presenteren. Zijn fans kijken er nu al reikhalzend naar uit.

 

Daarna rond 18.30 uur gaan we in gesprek met FolkertMetselaar van het actiecomité Gien Planet uit Pesse. Het actiecomité protesteert al geruime tijd tegen de uitbreidingsplannen van tankstation Green Planet. Men is met name bezorgd over de overlast  en milieuschade die voortvloeit uit het geplande klimpark bij het tankstation met uitkijk/reclametoren, speeltuin, boomtoppenpad, horecavoorzieningen en verblijfsaccommodatie.

 

RegioRadio is iedere maandag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt  online luisteren via RadioHoogeveen en via de app op uw telefoon. En u kunt RadioHoogeveen ook nog beluisteren via de live-stream van www.radiohoogeveen.nl  Uitzending gemist?  www.radiohoogeveen.nl/regioradio

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of technicus? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen