Amusement

De TOP2000 Quiz van het Noorden ook dit jaar weer online!

Waar de organisatoren vorig jaar hoopten dat het een eenmalig online evenement zou zijn vanwege de lockdown, keert donderdag 30 december de TOP2000 quiz van het Noorden toch weer terug op het internet. De traditie waar gezelligheid, muziek en kennis samenkomen gaat zo ook dit jaar gelukkig weer door. De organisatoren, tevens ook de quizmasters, Nils Aberson en Matthijs Menses staken de koppen wederom bij elkaar om zo de gezelligste online TOP2000 quiz te maken.

 

“Als horeca mensen doet die lockdown ons ook pijn. We hopen dan ook een beetje de pijn te verzachten door de quiz weer online te houden. De reacties vorig jaar waren in ieder geval zeer positief, waarbij we toch ook vaak hoorden ‘maar hopelijk volgend jaar weer in het cafe!’ Helaas mocht het dit jaar niet zo zijn, dus gaan we ons best weer doen om het online zo gezellig mogelijk te maken.”

 

De quiz is net als vorig jaar gratis, maar er is de keuze voor een vrijwillige donatie. “We hebben de hulp ingeschakeld van professionele bedrijven om alles goed te laten verlopen. Hierdoor kunnen we ook alle muziek draaien die we willen, zonder beperkingen zoals op Facebook en YouTube. We maken liever wat verlies en dat het er goed uit ziet dan dat we met winst naar huis gaan en dat de mensen teleurgesteld thuis achterblijven.”

 

Al jaren organiseren de twee quizmasters quizzen in het Noorden van Nederland, vandaar dat ze zich ook op deze regio focussen. Zoals ze aangeven op hun website gaan ze voor 100% entertainment en 85% kroeggevoel. Verwacht dus een avond vol met muziek, kennis en anekdotes. Niet alleen leuk voor de doorgewinterde muziekkenners, maar ook gezellig voor mensen die van muziek houden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website:

top2000quizvanhetnoorden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen