Amusement

Circus Bossle slaat haar tenten op deze week in Hoogeveen

Hoogeveen – Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Nu er enkele versoepelingen zijn op het gebied van evenementen is het circus, in aangepaste vorm en geheel coronaproof, weer op tournee. 

Coronaproof

Uiteraard wel met coronamaatregelen. Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Afwisselend programma

Het circus presenteert een ruim 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

LOCATIE: Circustent op het parkeerterrein Markt-Noord aan de Willemskade en Schoolstraat.

VOORSTELLINGEN:

Donderdag 12 augustus om 15.00 uur.

Vrijdag 13 augustus om 15.00 en 19.00 uur.

Zaterdag 14 augustus om 15.00 en 19.00 uur.

Zondag 15 augustus om 11.00 uur.

Donderdag 19 augustus om 15.00 uur.

Vrijdag 20 augustus om 15.00 en 19.00 uur.

Zaterdag 21 augustus om 15.00 en 19.00 uur.

Zondag 22 augustus om 11.00 uur.

Een voorstelling duurt circa 70 tot 80 minuten. Zonder pauze!

KAARTEN zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen raden wij u aan om uw kaarten vooraf te kopen in de voorverkoop. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens deze voorverkoop-uren kunt u kaarten kopen voor alle voorstellingen. Dus ook voor een voorstelling op een andere dag. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden. Pinnen is niet mogelijk! Voor zowel u als de kassamedewerker zijn er dispensers met alcoholgel aanwezig aan de kassa.

ENTREEPRIJZEN:

* Tribune (achterste rijen banken). Kinderen € 12,- / Volwassenen € 14,-

* Stalles (middelste rijen stoelen). Kinderen € 14,- / Volwassenen € 16,-

* Loge (voorste rijen stoelen rondom de piste). Kinderen €18,- / Volwassenen € 20,-

Kinderprijzen gelden voor kinderen vanaf 1 t/m 16 jaar. Kinderen tot 1 jaar zijn gratis, mits op schoot gehouden.

Speciale ACTIE voor de voorstellingen op vrijdag- en zaterdagavonden om 19.00 uur. ALLE PLAATSEN SLECHTS € 10,-

Voor alle overige voorstellingen zijn kortingsbonnen te verkrijgen bij de winkeliers en bedrijven in en rondom Hoogeveen. Tegen inlevering van een kortingsbon ontvangt u € 2,- korting per persoon op onze reguliere entreeprijzen (zie bovenstaand). Kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar in combinatie met andere acties.

Geheel coronaproof! Circus Bossle houdt vast aan de 1,5 meter afstand tussen bezoekers van 12 jaar en ouder uit verschillende huishoudens. Dit betekend dat u NIET volledig gevaccineerd hoeft te zijn of eerst een corona-test hoeft te doen voor u naar het circus komt. Foto: circus Bossle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen