Amusement

1e paasdag: Escapebox La Casa de Beursél

Hoogeveen – Op 1e paasdag, zondag 4 april staat er een super leuke coronproof activiteit te gebeuren in Hoogeveen. Iedereen kan dan aan de slag met “Escapebox La Casa de Beursél”.

Met deze coronaproof activiteit zijn reeds honderden mensen uit de gehele provincie bezig geweest en nu is het de beurt aan de inwoners uit Hoogeveen en omgeving. Men kan op zondag 4 april tussen 15.00u en 18.00u een Escapebox met een Borrelbox komen afhalen (coronaproof) bij Eetcafé de Beurs. Elk team krijgt thuis maximaal 2 uren (exclusief reistijd) de tijd om zo snel mogelijk alle puzzels in de box op te lossen en de juiste antwoorden digitaal door te zetten naar de centrale post.

Iedereen bepaalt zelf het aantal personen waarmee men de opdrachten in de Escapebox (op eigen adres) gaat oplossen. ’s Avonds wordt live via Facebook het winnende team bekend gemaakt en worden ook de juiste oplossingen gedeeld. De winnaars zijn diegenen die het snelst alle puzzels foutloos hebben weten op te lossen, en daarmee worden toegelaten tot de bende van de professor. Waar en wanneer staat er een nieuwe bankoverval gepland? Dat is de vraag waar het om gaat.

Meedoen? Een team inschrijven kan door een mail te sturen naar sharon_zwiers@hotmail.com met als onderwerp “Opgave La Casa de Beursél” en in het bericht:

  • Jullie teamnaam
  • Aantal personen
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • 1 speeladres (om reistijd te bepalen)

Kosten bedragen € 18,50 per persoon en betaling kan op het moment van afhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen