foto: Pixabay
Algemeen

Uitvoering Hoogeveens Sportakkoord

In de maand maart zijn 6 online bijeenkomsten geweest over de ambities die in het Hoogeveens Sportakkoord verwoord staan. Tijdens deze bijeenkomsten met vertegenwoordigers uit het onderwijs, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, gemeente en het bedrijfsleven, kwamen diverse mooie ideeën naar voren die kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de ambities.
Plannen indienen en financiering
Meerdere werkgroepen zijn inmiddels aan de slag gegaan met het uitwerken van de ideeën naar een concreet plan. Om aanspraak te kunnen maken op een deel van het uitvoeringsbudget moeten ingediende plannen in elk geval voldoen aan de volgende criteria:
• Inhoud: betrekking hebben op 1 of meerdere ambities uit het
Sportakkoord
• Gezamenlijkheid: meerdere partijen/doelgroepen profiteren
• Duurzaamheid: er is sprake van borging, het te realiseren project kan
voortbestaan omdat het is voorzien in structurele (co-)financiering,
onderhoud etc.
Meer informatie
Heeft u ook een idee/plan dat bijdraagt aan de ambities in het Sportakkoord? Mail naar sport@hoogeveen.nl of dien rechtstreeks uw plan in op www.sportdrenthe.nl/sportakkoord-hoogeveen. Ook als u meer wilt weten, vindt u hier de uitgebreidere informatie over het Hoogeveens Sportakkoord, de 6 ambities en de voorwaarden om aanspraak te kunnen maken op een bijdrage uit het uitvoeringsbudget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen