Algemeen

Rotaryclub durft het niet aan: “ Muziek achter de Voordeur gaat niet door”!

Evenals afgelopen jaar gaat Muziek achter de Voordeur wegens de aangescherpte corona maatregelen helaas ook komend jaar niet door.  De leden van Rotary Hoogeveen – De Wolden waren al weer vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen om dit unieke muziek- evenement voor begin februari 2022 te organiseren.

Mede dat het juist bij mensen thuis, achter de voordeur, plaats vindt durven wij het niet aan, aldus Arie Veldman

Gezien het groot aantal bezoekers van voorgaande jaren, toen puilden de huizen uit met muziek liefhebbers. Beelden die hopelijk, in betere tijden, weer snel terug komen.

Muziek achter de Voordeur is een live muziekevenement met ongeveer 20 bands van uiteenlopende stijlen. Bezoekers kunnen, verspreid over 20 gasthuizen, genieten van een gezellige muziek – zondagmiddag .

De muziekanten/artiesten treden belangeloos op. Mede daardoor kunnen wij met de opbrengst, van dit toch wel uniek Hoogeveens evenement, goede doelen steunen.

 

Elke woensdagavond komen de leden samen op de clubavond. Dat is vanaf nu vanwege de maatregelen stop gezet . Dat betekent niet dat de Rotaryclubleden stil zitten en geen activiteiten meer hebben. Zo zijn de leden druk bezig samen met SWW de “Talentenjagers” te begeleiden. Talentenjagers Hoogeveen verbreedt de horizon van kinderen zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en hun maatschappelijke positie verbeteren.

Zaterdag 11 december staat de Inzamelingsactie voor de Voedselbank – Hoogeveen. In samenwerking met Soroptimistclub – De Reestlanden staan de leden klaar, bij de  supermarkten, om de voedselpakketten in ontvangst te nemen. Ondanks de corona maatregelen blijven de leden het  Rotary – jaarthema  2021-2022 “ Van Binnen naar Buiten” uit dragen door actief te blijven.

Mede gedreven door de vele positieve reacties hopen wij volgend jaar 2023 “Muziek achter de Voordeur” weer te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen