Algemeen

Nieuw bestuur Vrienden van De Tamboer

De Vereniging Vrienden van De Tamboer, kortweg De Vrienden, hebben een vrijwel nieuw bestuur. De voorzittershamer is overgenomen door Hajé Rundervoort en penningmeester is geworden Rita Barla. Daarmee heeft het bestuur weer de nodige slagkracht en is het op sterkte. 

De Vrienden zijn versterkt met Rita Barla uit Zuidwolde en Bert Hooijer en Eildert Dragt uit Hoogeveen.

Rita Barla heeft veel bestuurservaring bij verschillende verenigingen en organisaties in verschillende functies opgedaan. Bert Hooijer heeft in diverse werkgroepen van verschillende verenigingen meegedraaid voor het organiseren van grote evenementen. Eildert Dragt heeft ervaring in de media en communicatie.

De bestuursleden zijn dit Corona-jaar met digitale instemming van de leden aan het werk gegaan en er wordt om de officiële benoeming gevraagd op de ledenvergadering die in het najaar wordt gehouden.

De Vrienden vieren dit jaar het 35-jarig bestaan met een bruisend feest in De Tamboer. Officieel was de verjaardag in 2020, maar door Corona kon dat toen niet worden gevierd.

De Vereniging De Vrienden van De Tamboer maakt het mogelijk dat in Hoogeveen voorstellingen zijn te zien die anders (omdat ze te duur zijn om te boeken) niet te zien zouden zijn. De Vrienden steunen financieel en praktisch het festival U!TdagenD, organiseren samen met andere culturele instellingen als Scala en de Bibliotheek lezingen, excursies en workshops. Op dit moment wordt gewerkt aan een bijzonder Hoogeveens festival (het Vriendenfestival) om het 35-jarig bestaan te vieren. De Vrienden hebben rond de 900 leden.

 

www.vriendenvandetamboer.nl
https://www.facebook.com/VriendenvanDeTamboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen