Algemeen

Maak kennis met Ambiq op 28 oktober tijdens de speeddatedag

Op 28 oktober organiseert Ambiq in samenwerking met ZorgpleinNoord speeddates om kennis te komen maken met Ambiq, de medewerkers en de doelgroep: jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Ambiq wil daarmee een gevoel creëren voor geïnteresseerden bij het werken in de specialistische (jeugd)zorg.

De speeddates vinden plaats op één van de locaties van Ambiq, de Zeer Intensieve Behandelgroep (ZIB) aan de Voltastraat 4c in Hoogeveen. Potentiële nieuwe (zorg)medewerkers, geïnteresseerden of net afgestudeerden kunnen langskomen om in gesprek te gaan met medewerkers en jongeren van Ambiq om alle in en outs van het werken op de Zeer Intensieve Behandelgroep te weten te komen.

Op de Zeer Intensieve Behandelgroep geven pedagogisch medewerkers in samenwerking met gedragswetenschappers en clustermanagers behandeling aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags)problematiek. Samen met collega’s geef je uitvoering aan de vastgestelde behandeling. Werken op deze locatie is uitdagend en pittig. Frouke de Groot, clustermanager van de ZIB, geeft aan: “De ZIB is een gevarieerde werkomgeving voor medewerkers in een gespecialiseerd multidisciplinair team. Samen met de jongeren en hun ouders/verzorgers bieden de medewerkers behandeling en ondersteunen ze hen om te leren functioneren in verschillende situaties, zoals thuis, op school en in de vrije tijd.”

Iedereen die geïnteresseerd is in het werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek kan 28 oktober langskomen. Er zijn twee inloopmomenten: van 11.00 tot 12.30 en van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaatpeno@ambiq.nl met daarin het gewenste tijdstip of door te bellen met 088 777 6000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen