Algemeen

Gezocht: Drenten voor nieuwe campagne van de provincie

In Drenthe leven we steeds energiezuiniger. We gebruiken zo weinig mogelijk warm water, isoleren onze huizen en verbruiken steeds minder gas. Komende jaren willen we doorpakken en samen nog meer energie besparen. Daarom start de provincie Drenthe in het najaar van 2021 een campagne. Hiervoor zoeken ze Drenten om op de foto te zetten! Jou dus!

Wie zoeken we?

De provincie zoekt mensen die het leuk vinden om mee te werken aan een campagne over milieubewust energiegebruik. Je hoeft niet persé al heel duurzaam te leven, maar we zoeken wel mensen die thema’s zoals duurzaamheid, klimaat en energietransitie belangrijk vinden.

Daarnaast:

  • woon je in de provincie Drenthe;
  • ben je een dagdeel beschikbaar om foto’s te maken. De fotoshoot vindt plaats op zondag 5 september en woensdag 8 september. Kun je niet op deze data, maar wil je wel graag meedoen? Geef het dan aan bij je aanmelding, dan zoeken we een andere datum.
  • maken we bij voorkeur de foto’s in en om jouw eigen huis. Als je dat liever niet wilt, kun je dat aangeven bij je aanmelding. Dan gaan wij op zoek naar een ander huis om te fotograferen.
  • ben je ermee akkoord dat we de foto’s online en offline gebruiken voor de campagne in de provincie.

De provincie zoekt verschillende mensen: gezinnen met jonge kinderen, gezinnen met oudere kinderen, alleenstaande mannen/vrouwen (jong en oud), stellen (jong en oud). We vinden diversiteit belangrijk en zien aanmeldingen van Drenten met verschillende achtergronden dan ook graag tegemoet.

Wat krijg je als bedankje?

Je kunt je opgeven als gezin, als stel, of alleen. Als je meedoet, krijg je een cadeaubon van bol.com t.w.v. € 50,-. Gezinnen die meedoen krijgen een bon van bol.com én een cadeaubon t.w.v. € 50,- van de Intertoys, voor de kinderen.

Uiteraard ontvang je ook al jouw eigen foto’s digitaal. Zo heb je direct mooie foto’s van jezelf (en eventueel je gezin), gemaakt door een professionele fotograaf.

Hoe kun je je aanmelden?

We zoeken veel verschillende Drenten, dus we zouden het erg leuk vinden als jij je aanmeldt! Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar elinevis@vankeijzer.nl (Keijzer is het bureau dat de fotoshoot voor ons organiseert).

In het mailtje zien we graag het volgende:

  • Een korte beschrijving van jezelf: wie ben je, hoe oud ben je, waar woon je?
  • Een korte beschrijving van je woonsituatie: woon je in een huis, appartement of ergens anders?
  • Een foto van jezelf (bijvoorbeeld een vakantiefoto of selfie)
  • Jouw contactgegevens

We zien je aanmelding heel graag tegemoet! Aanmelden kan tot zondag 15 augustus. Twijfel je nog of heb je een vraag? Stuur dan vooral een mailtje naar elinevis@vankeijzer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen