Algemeen

Drenthe College organiseert 17 juni Super Last-Minute

Regio – Drenthe College organiseert op donderdag 17 juni de Super Last-Minute – Kies DC! Twijfel je nog over je studiekeuze, heb je nog vragen over een mbo-opleiding, wil je switchen, doorstromen binnen het mbo of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij de Sprinthavo of –vwo? Meld je dan nu aan voor een persoonlijk adviesgesprek via drenthecollege.nl. Ook volwassen die zich oriënteren op om- of bijscholing zijn van harte welkom.

 

Na aanmelding nemen onze studentenadviseurs of docenten contact met jou op voor het plannen van een individuele afspraak. Waar het kan op één van onze locaties in Assen, Emmen of Meppel, maar het kan ook telefonisch of online via Teams. Tijdens het persoonlijk adviesgesprek wordt echt de tijd voor je genomen en kun je allerlei vragen stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over toelatingseisen, aanmelden, de verschillende mbo-opleidingen, studiebegeleiding of –financiering. Voor inhoudelijke vragen over een mbo-opleiding kun je in gesprek met een vakdocent.

 

Sprinthavo of -vwo

Ben je gezakt of wil je (alsnog) je havo- of vwo-diploma halen? Dat kan dat via de Sprinthavo of Sprintvwo van Drenthe College. De opleiding is onderdeel van de VAVO (Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs). Bij de Sprinthavo/-vwo krijgen studenten het volledige vakkenpakket versneld aangeboden. Er wordt les gegeven in klein groepen en er is extra aandacht voor begeleiding. Het is ook mogelijk om één of meerdere certificaten te halen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen