Algemeen

Donderdag 6 mei bij VV Hoogeveen: de beste jeugdspeler van Nederland

In navolging van 10 jaar succesvol Nederlands Techniek Kampioenschap gaan wij vanaf nu ‘de beste jeugdvoetballers van Nederland’ organiseren. Iedereen van 7 t/m 16 jaar kan hier aan meedoen! Verdedigers, middenvelders en aanvallers, snelle, slimme, tactische, onverzettelijke, leergierige en ambitieuze voetballers(ters). Iedereen is welkom. 

Er lopen, ondanks de focus van alle grote voetbalclubs op talenten, nog zoveel goede spelers en speelsters op de Nederlandse velden. En die gaan wij ontdekken én een kans geven om bij PSV stage te mogen lopen!

Ben jij klaar voor een uitdaging?
Kom dan naar V.V. HOOGEVEEN op donderdag 6 mei a.s.
Van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten € 15,00

Om in te schrijven? Klik hier >>

Talenten zijn er overal. Immers, 10 jaar het Nederlands Techniek Kampioenschap heeft destijds ook goede beroepsvoetballers opgeleverd! Denk hierbij aan spelers als Sam Lammers en Ferdi Kadioglu.

Bij onze talentendagen staan daadwerkelijk scouts van PSV de voetballers(ters) te observeren en te beoordelen op hun vaardigheden. Zij kiezen goede spelers uit die vervolgens een ticket naar een landelijke eindronde verdienen. Deze zullen in juni 2021 plaatsvinden op een nader te bepalen locatie.  Daar worden de definitieve winnaars bekend gemaakt voor een stage bij PSV.

En het mooie is, echt iedereen kan aan ‘de beste jeugdspeler van Nederland’ meedoen. Deze dag kost maar 15 euro inclusief een officiële oorkonde van deelname aan ‘de beste jeugdspeler van Nederland’ plus een voetbalshirt om mee naar huis te nemen.

Durf jij het aan?

Wellicht tot ziens….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen