Algemeen

Aantal speeltoestellen Roekpad in Echten voldoet niet meer aan de veiligheidsvoorschriften

Echten – Bezoekers die een bezoekje brengen aan het Roekepad  in Echten zien sinds afgelopen weekend het er allemaal een beetje anders uit. Een deel van de speelvoorzieningen voldoet niet meer aan de veiligheidsvoorschriften en zullen daarom  worden aangepast of verwijderd worden. 
Stichting Kraaienbosch, verantwoordelijk voor het onderhoud van het Roekpad en Stichting VISIO, eigenaar van de grond, zijn helaas genoodzaakt om op dit moment sommige delen van het Roekpad af te sluiten, tot nader bericht.
 Na inspectie bleek dat de zelf gemaakte speelaanleidingen niet voldoen aan de voorwaarden/richtlijnen die Nederland stelt aan speeltoestellen.
Hier is  geld voor nodig om nieuwe gecertificeerde toestellen aan te kunnen schaffen. Daarnaast is er  tijd nodig om de nieuwe toestellen te plaatsen.
Het Roekpad eerst gedeeltelijk worden afgesloten om de toestellen die niet meer voldoen aan de huidige richtlijnen te kunnen verwijderen en/of de toestellen aan te passen. Het pad zal open blijven maar er zal tijdelijk minder te beleven zijn.
Stichting Roekpad zoekt sponsors en geld voor nieuwe speeltoestellen
Naast financiële steun doet de stichting ook een beroep op de gebruikers. De Stichting wil het Roekpad zo snel mogelijk weer geheel kunnen openen, maar vraagt begrip te hebben voor onze situatie en net als de vrijwilligers uit te kijken naar  nieuwe en uitdagende speeltoestellen. Maar ook mensen die een handje kunnen helpen in de toekomst, ieder jaar moet er onderhoud gepleegd worden aan het pad, vele handen maken licht werk, meld je aan als vrijwilliger.
• U kunt ons ook financieel ondersteunen
Rekeningnummer NL48RABO0324418213
Voor meer informatie kunt u mailen naar roekpadechten@gmail.com
En volg Roekpad  op Facebook voor de meest actuele informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen