Algemeen

Aangepaste dienstverlening GGD Drenthe dinsdag 9 en woensdag 10 februari

Openingstijden test- en vaccinatielocaties: vanwege de weersomstandigheden starten dinsdag en woensdag alle GGD Drenthe testlocaties om 10.00 uur. Tevens sluiten ze een uur eerder om 16.00 uur (Aziëweg Assen 17.00 uur). Een uitzondering is het Test- en Vaccinatiecentrum Drenthe op het TT-terrein in Assen. Op deze locatie wordt gevaccineerd van 9.00 uur tot 17.00 uur en getest van 10.00 uur tot 17.00 uur. Alle locaties van de GGD Drenthe zijn bereikbaar. Is er opnieuw code rood, dan sluit GGD Drenthe alle test- en vaccinatielocaties.

Sneeuwvrij en extra begeleiding voor ouderen op TT-locatie in Assen

Bij het Test- en Vaccinatiecentrum Drenthe op het TT-terrein zijn zogenaamde ‘sneeuwmannen’ aanwezig om ouderen te helpen veilig binnen en buiten te komen. Daarnaast  zorgen ze voor het sneeuwvrij houden van de toegangswegen en looproutes. Ook zijn er extra rolstoelen aanwezig. Sinds afgelopen vrijdag beschikt het Test- en Vaccinatiecentrum ook over een verwarmde taxi-wachtruimte waar mensen die op hun taxi moeten wachten warm en droog kunnen zitten. Vanuit de ruimte is er zicht op de aanrijdroute van de taxi’s

Een test- of vaccinatieafspraak tijdens deze gladde en koude dagen

Mensen met een testafspraak op dinsdag of woensdag die gepland staat voor 10.00 uur of na 16.00 uur, worden door de GGD Drenthe gebeld om de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip. Kun of wil je niet de weg op in deze huidige weersomstandigheden, dan kun je dit via het landelijke afsprakennummer verplaatsen. Voor vaccinatie is dat het nummer dat in de uitnodigingsbrief staat vermeld, voor het verplaatsen van een testafspraak bel je met 0800 – 1202

De Jeugd Gezondheidszorg afspraak gaan door

Vanaf dinsdag 9 februari gaan afspraken op het consultatiebureau, vaccinatie van jongeren (Meningokokkenziekte ACWY en Baarmoederhalskanker) en thuisbezoeken bij pasgeborenen, door. Wanneer dit niet het geval is, bellen we de ouders. Voor vragen bel je met 088 246 0246

Vragen?

GGD Drenthe is dagelijks bereikbaar via 0592 – 306 300.

Vragen over corona? Bel met het landelijke informatienummer 0800-1351 (bereikbaar van 8:00 – 20:00 uur.) Ben je een contact van iemand (in Drenthe) met corona? Mail dan met contactonderzoekcorona@ggddrenthe.nl.

Maak een testafspraak via:

Coronatest.nl (met DigiD): alleen met klachten en niet voor Zorg

0800-1202: alleen met klachten en niet voor Zorg (vraag naar locatie De Haar in Assen voor sneltest)

0800-8101: werk je in de zorg of met de medische risicogroep? Bel altijd dit nummer, zodat je de juiste test (géén sneltest) krijgt.

0800-8101: voor medewerkers in het onderwijs alleen wanneer een klas naar huis moet wanneer de medewerkers afwezig zijn.

Speciaal afspraaknummer voor testen zonder klachten:

Je krijgt dit nummer vanuit het bron- en contactonderzoek of via de CoronaMelder App. Dit nummer bel je alleen wanneer je een contact bent van iemand met corona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen