Woon Advies Commissie Hoogeveen zoekt versterking

De Woon Advies Commissie (WAC) Hoogeveen zoekt deskundige, hulpvaardige en kritische vrijwilligers die vooral woningcorporaties en projectontwikkelaars, maar ook gemeente, architecten en bouwbedrijven willen adviseren over de praktische punten bij bouw of renovatie van woningen.

Zijn er genoeg stopcontacten? Kan je gemakkelijk bij een raampje? Zit er geen radiator in de weg? Is de indeling van de woning, vanuit gebruik bekeken, logisch? Is er voldoende buitenverlichting? Staat de schuur logisch? Is er voldoende parkeerruimte en verlichting aanwezig?

Deze en veel meer vragen stellen de vrijwilligers van de WAC Hoogeveen bij het zien van nieuwbouw- of renovatieplannen. Zij stellen niet alleen de vragen. Zij adviseren ook over ‘Hoe het beter kan’. WAC Hoogeveen helpt momenteel bij de recente projecten: bouw Beukemaplein, renovatie verzetsbuurt en het Julianaplantsoen.
Denkt u ook vaak: “Dat kan toch beter!” Wilt u actief meedenken en adviseren over aangenamer wonen? Meld u dan per mail bij secretariaat@wac-hoogeveen.nl.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord