Amusement

Zaterdag intocht Sinterklaas in Hoogeveen

Hoogeveen – Op zaterdag 17 november zal de Sint om 14.00 uur aankomen bij het gemeentehuis in Hoogeveen. De tocht door de binnenstad is voor velen een hele belevenis. Opa’s, oma’s, ouders maar vooral kinderen genieten met volle teugen van de drukke Pieten en natuurlijk de immer kalme Goedheiligman!

De sint heeft op Sinterklaas van Hoogeveen.nl het volgende bericht voor de kinderen achter gelaten:

ola Lieve kindertjes uit Nederland, Drenthe, Hoogeveen en heeeeel ver daarbuiten!
Si (dat is Spaans voor ja) dat is leuk als ik weer is een berichtje mag plaatsen op deze website. Fantástico (dat is Spaans voor fantastisch) het is al weer november, dus nog een paar nachtjes slapen en dan kom ik samen met al mijn pieten weer aan in het mooie Nederland. 17 November dat is de datum die jullie moeten noteren want zoals elk jaar breng ik natuurlijk ook weer even een bezoek aan het mooie Hoogeveen.
Van mijn “verkennings” Pieten hoorde ik dat veel kindertjes al zich aan het opmaken waren voor onze binnenkomst en de organisatie alles al weer tot in de puntjes aan het voorbereiden is. Éen ding weet ik zeker het wordt vast weer één groot Fiesta (dat is Spaans voor feest).
En zoals beloofd blijven we ook lekker logeren, Hoogeveen is en blijft nu eenmaal DE stad van Sinterklaas. Net als vorig jaar weer lekker in de Tamboer, die speciaal voor onze logeerpartij een paar weken ingericht word tot het Huis van Sinterklaas. Hoe mooi is dat! Of, zoals jullie wellicht zeggen; hoe gaaf, vet, chill is dat?!

Onthoud wie zoet is krijgt lekker! Tot 17 november langs de route of vanaf 18 november in de stad van Sinterklaas.
Hoogachtend,
Sint Nicolaas

 

Een gedachte over “Zaterdag intocht Sinterklaas in Hoogeveen

Geef een reactie