HZVV Old Stars doen het goed op toernooi Vitesse ‘63

Koekange – Twee teams van HZVV Old Stars hebben deelgenomen aan een mini toernooi van Vitesse ’63 in Koekange. HZVV B werd winnaar in de poule met Dedemsvaart, FC Emmen B en Vitesse ’63 A. HZVV A eindigde als tweede in de andere poule met als tegenstanders Vitesse ’63 B en FC Emmen A. In poule A werd Vitesse ’63 B winnaar.

Het ging de deelnemers niet om het winnen, maar om op een gezellige manier samen walking football te spelen. Voor Dedemsvaart was het de eerste keer dat het aan een dergelijk toernooi deelnam. FC Emmen heeft sinds enige tijd ook een afdeling Old Stars en zij waren ook voor het eerst van de partij op het toernooi van Vitesse ’63. In poule A speelden de drie ploegen twee keer tegen elkaar. In poule B met vier ploegen speelde iedere ploeg een keer tegen elkaar. Het toernooi duurde van 14.00 uur tot 16.15 uur en begon met een gezamenlijke warming up onder leiding van trainer Jannes Hofsteenge, die zowel HZVV als Vitesse ’63 traint. Daarna begonnen de wedstrijden van een kwartier op twee velden.
In poule A begon het favoriete Vitesse ’63 met een 5-2 zege op FC Emmen, waarna HZVV met 1-0 FC Emmen versloeg. Vitesse ’63 won vervolgens met enig fortuin met 3-2 van HZVV. De drie doelpunten werden door HZVV ongelukkig in eigen doel gewerkt. Vitesse versloeg FC Emmen met 6-0 en HZVV won met 7-1 van FC Emmen. Dat was de beste wedstrijd van HZVV dat enkele knappe combinaties op de grasmat legde. De beslissende wedstrijd tussen Vitesse en HZVV werd een spannende aangelegenheid. De thuisclub leek bij 2-1 te gaan winnen, maar in de slotfase maakte HZVV toch nog gelijk: 2-2.
De eindstand in poule A was:
1. Vitesse ’63 B 4-10
2. HZVV A 4-7
3. FC Emmen A 4-0
In poule B begon HZVV B met een 7-1 zege op Dedemsvaart. FC Emmen B hield Vitesse ’63 A knap op 2-2, waarna Vitesse met 6-2 van Dedemsvaart won. HZVV B sleepte tegen FC Emmen B na twee keer een achterstand nog een knappe 3-2 zege uit het vuur. FC Emmen B won met 4-2 van Dedemsvaart en Vitesse ’63 A en HZVV B kwamen een 2-2 remise overeen. HZVV B werd eerste en Vitesse ’63 eindigde als tweede in poule B.
De stand in poule B:
1. HZVV B 3-7
2. Vitesse ’63 A 3-5
3. FC Emmen B 3-4
4. Dedemsvaart 3-0

Geef een antwoord