Makkers van Wilma maatje te groot voor Superleague team Café de Schout

Heerde – De spelers van Superleague team Café de Schout zijn er niet in geslaagd de derde uitwedstrijd van dit seizoen te winnen. In Heerde waren de Makkers van Wilma met 7-3 te sterk.

Het Hoogeveense team startte de wedstrijd in de Round Robin niet onverdienstelijk. In een gelijkopgaande strijd was uiteindelijk net als vorige week een beslissende leg nodig om te bepalen welk team het eerste wedstrijdpunt zou pakken. In tegenstelling tot vorige week wist Bert Jan Mulder deze week wel de dubbel te vinden om Café de Schout op voorsprong te zetten.
Tijdens de singles ging het minder voorspoedig voor het team uit Hoogeveen. De eerste drie singles gingen allemaal verloren. Bert Jan wist de spanning er echter in te houden door Elmar Schiffmacher met 4-2 te verslaan.
Tijdens de koppels voegde Jan Kats nieuwe energie toe aan het team van Café de Schout. Samen met Martijn Meinen wonnen zij de eerste koppelpartij met 3-2 en brachten zo beide teams weer in evenwicht: 3-3. Bert Jan Mulder en Bertin Blokzijl konden deze lijn helaas niet doorzetten en verloren beide koppelpartijen met 3-1. In de laatste koppelpartij wist Jan Kats net geen beslissende leg af te dwingen. Hij mistte een 160 finish op het draad waarna de thuisploeg de wedstrijd definitief besliste.
In de afsluitende solo van de wedstrijd wist Bert Jan Mulder niet te winnen van invaller Jan de Weerdt. Met een 4-3 overwinning voor Jan de Weerdt werd de eindstand bepaald op 7-3.
Over twee weken speelt Superleague team Café de Schout een inhaalwedstrijd tegen Legend Reen Sneek. Op zaterdag 24 november zal de wedstrijd om 13:00 uur aanvangen in het eigen Café de Schout.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord