Amusement

Kerstmarkt bij Het Goed Hoogeveen

Hoogeveen – Het wordt weer dringen voor de deur bij Het Goed. De traditionele kerstmarkt in de 25 vestigingen trekt jaarlijks steeds meer mensen en vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 november aanstaande. De kerstmarkt is bij Het Goed de traditionele start van de feestmaand en de medewerkers hebben met veel enthousiasme en inzet de gehele winkel omgetoverd in kerstsfeer.

Naast allerlei kramen met bijzondere en unieke kerstspullen is er ruimte voor veel inspiratie. En natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken. Wees erbij en komt dat zien!
Kerstspullen met een goed gevoel
Het hele jaar door worden alle kerstspullen die binnenkomen geselecteerd en bewaard voor deze speciale kerstmarkt. Kerstballen in alle soorten en maten, kerstslingers, kerststalletjes, kerstdorpjes, kunstbomen en nog heel veel andere decoraties en snuisterijen. Aan Het Goed gegund om her te gebruiken en om mensen die bij Het Goed werken deze mooie Retail werkervaring op te laten doen. Voor de klant levert het bijzondere spullen op, die niet alleen mooi geprijsd zijn maar ook bijdragen aan een beter milieu. Want hergebruiken is goed voor het milieu … goed gevoel toch!
Goed om te geven, leuk om te krijgen
Niet alleen kerstspullen zijn er in overvloed. Je kunt er ook leuke grote en kleine cadeautjes kopen voor Sint en voor Kerst. Altijd leuk dat je iemand kunt verrassen met iets heel bijzonders van de kringloop. En om het compleet te maken heeft Het Goed mooi inpakpapier om het extra bijzonder te maken.
Het Goed
Kringloopwarenhuis Het Goed biedt daarnaast leuke, aantrekkelijk geprijsde spullen, zoals meubels, kleding, speelgoed en boeken. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks en je vindt er regelmatig bijzondere pareltjes.
Goede spullen die mensen niet meer kunnen gebruiken en ook niet willen bewaren, kunnen afgegeven worden bij de winkel of gratis opgehaald worden.

Het Goed in Hoogeveen zit aan de Kanaalweg 2

Geef een reactie