Sport

Smash Hoogeveen neemt weer een aantal punten mee naar huis

Hoogeveen – Op zaterdag 10 november heeft het eerste team van Smash Hoogeveen weer een aantal punten mee naar huis genomen. Het team moest tegen BC Go 1, die vierde in de lijst staat.

Team 1 had een sterke invaller meegenomen: Matthijs Esser. Samen met Pim Nijmeijer haalden zij het eerste punt voor Smash binnen. De wedstrijd werd gewonnen met 18-21 en 13-21. Vervolgens moesten de dames Roos van Goor en Stephany de Jonge het veld op. Ze hadden een enorm spannende wedstrijd. Helaas viel de shuttle aan de verkeerde kant van het net en verloren de dames nipt in de derde set met 21-19.
Bij de singles verloor Nijmeijer de wedstrijd met 21-12 en 21-16. Van Goor wist de wedstrijd nog maar net naar zich toe te trekken met in de derde set een uitslag van 21-23. Esser wist de tweede set te winnen van BC Go, maar kon niet helemaal zijn draai vinden en verloor de derde in 21-11. De Jonge speelde een keurige wedstrijd met mooie rally’s, maar de dame van BC Go was te sterk. De tussenstand was 4-2.
Nijmeijer en Van Goor speelden een redelijke wedstrijd met mooie rally’s, maar ze kwamen niet toe aan hun eigen spel. Hierdoor verloor het mixkoppel met 21-13 en 21-17.
De laatste mixwedstrijd werd niet gespeeld door Esser en De Jonge. De tegenstandster had een blessure opgelopen in haar single. Hierdoor werd de eindstand 5-3. Ondanks het verlies is het team tevreden dat het weer punten mee naar huis heeft genomen. foto: Jan Penninkhof

Geef een reactie