Bordje cultuur met Harry Tupan

Hoogeveen – Op zondag 11 november om 13.00 uur is er opnieuw Bordje Cultuur. Dit keer is Harry Tupan, directeur van het Drents Museum, te gast.

Harry Tupan

Harry Tupan is sinds 1 juni 2017 algemeen directeur van het Drents Museum. Hiervoor was hij al jarenlang werkzaam voor het museum als hoofd commerciële zaken, hoofd collecties en presentaties en adjunct-directeur. Tupan studeerde museologie aan de Reinwardt Academie in Amsterdam en kunstgeschiedenis en archeologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Namens de Raad van Cultuur is hij momenteel lid in de Monitoringscommissie BIS-musea en de Kerncommissie sectoradvies musea. Harry Tupan woont in Assen, maar is een Hoogevener van geboorte.

Drents Museum

Het museum in Assen kende de afgelopen jaren vele successen en is inmiddels een grote publiekstrekker. Momenteel zijn er twee grote tentoonstellingen te bezichtigen:
Iran: Bakermat van de beschaving (t/m 18 november)
De zaak Vermaning. Een tentoonstelling over een markant amateurarcheoloog in Drenthe (t/m 13 januari).

 Voor deze middag kunt u vóór 9 november, 10.00 uur online kaartjes bestellen via www.bibliotheekhoogeveen.nl. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij de balie van De Tamboer en bij de balie van de Bibliotheek.

Entree: € 18,50 (inclusief lunch).

Locatie: Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

Uitgebreide informatie over het programma vindt u op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord