Schouders onder realiseren Belevingsbos

Noordscheschut – Een geweldige productieve dag tijdens de Natuurwerkdag in het Belevingsbos Noordscheschut. Onder een prachtige zonnetje is er flink hard gewerkt, waar men begon met een jas en sjaal ging die al snel uit want het was hard werken met elkaar.

Doorlopend was er flinke hulp van wel 21 kinderen en 15 volwassen. Van klein tot grootwaren ze bezig met helpen zagen en snoeien.
Soms iets te fanatiek en is er iets meer gezaagd en gesnoeid dan soms nodig was maar gelukkig alles groeit wel weer aan is het nuchtere antwoord van paula Benjamins .
Ook konden de kinderen nog vogeltaartjes maken en alvast vogelhuisje (gekregen van IVN) voor het bos in elkaar zetten. Ophangen van deze vogelhuisjes gaat een ander keer gebeuren.
Namens Landsschapsbeheer Drenthe kregen alle deelnemers een vogelhuisje mee en van IVN een tasje met spullen om een vetbol voor de vogels te maken.

Voor een natje en droogje stond het clubhuis van Boules Doar open, Hier brandede kachel lekker en de koffie/thee/ranja goed smaakte. En van het harde werken krijg je honger dus de patat met frikandel/kroket namens de Ondernemersvereniging ging er ook goed in.

 

 

 

foto: Schutse Bengel

Deel dit bericht!

Geef een antwoord