Politiek

Helft Hoogeveners wil af van plan kunstijsbaan met zwembad

Hoogeveen – De helft van de inwoners van de gemeente Hoogeveen ziet de komst van een kunstijsbaan- en zwembadcomplex niet zitten. Wat hen betreft gaan de plannen van tafel.

Dat blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau Kien onder inwoners van de gemeente in opdracht van RTV Drenthe. lees meer op de site van RTV Drenthe

12 gedachten over “Helft Hoogeveners wil af van plan kunstijsbaan met zwembad

 • Ze hebben mij anders niets gevraagd, voor een representatief resultaat moet je iedereen vragen en niet slechts een kleine groep

  • Mee eens Waarheid, mij is ook geen mening gevraagd.
   Er was al goedkeuring voor het plan van een kunstijsbaan dus nu dat plan gewoon doorzetten en snel zodat de subsidie niet wordt misgelopen.
   Zwembad kan later wel!

 • Ach je moet maar zo rekenen, de andere helft wil wel een ijsbaan, en wil Hoogeveen niet enorm afgaan zou ik hem maar rap de grond uit stampen.

  Of gaan ze nou net zo lang konkelen zodat de subsidie komt te vervallen, en dan met allerlei excuses komen dat e.e.a. niet door is gegaan.

  Nee, dan maak je indruk.

 • @Mushkin, 50 % is tegen een ijsbaan en 26 % is voor een ijsbaan en 24 % heeft geen mening.

  • Volgens een onderzoek dat gehouden is over een klein deel van de Hoogeveense bevolking misschien sander31, geen mening kan je bij de 50% optellen wat mij betreft.
   Het besluit van een ijsbaan was al genomen en goedgekeurd dus aan de slag zou ik zeggen!

 • @Sander31, je hebt gelijk, hoorde dat vanavond ook.

  Aan de andere kant zijn 152 gevraagden nou niet bepaald een correcte afspiegeling van de Hoogeveense bevolking, dus om nou van een goed onderzoek te spreken gaat mij wat te ver.

  En dan is het ook nog maar de vraag wie je hebt gevraagd. nee wat mij betreft kunnen dit soort zogenaamde onderzoeken direct de prullenbak in.

 • Vraag diezelfde mensen eens hoe vaak ze nu naar Heerenveen, Groningen of Deventer gaan. Lijkt me een betere afspiegeling.

  • Ik denk net zo vaak als de 10 van Eddie downforce, niet veel omdat het te ver weg is!

 • Tis maar net wie je vraagt, ga eens aan het begin en aan het eind van de Hoofdstraat staan op zaterdag en vraag dan alle voorbijgangers, zonder de voorbijganger woorden in de mond te leggen, dus plak je mond af en geef een briefje met de keuze Ja/Nee/Interesseert me niet en kijk aan het eind van de dag wade uitkomst is

  Wat mij betreft zou ik Nee stemmen, om 2 redenen
  1… Het feit dat men er een prestigekwestie van heeft gemaakt, de heren politici hebben er een wedstrijdje van gemaakt en willen niet verliezen, zijn bang voor gezichtsverlies
  2… Het gekonkel van de heren politici die geld denken te kunnen gaan uitgeven wat er niet eens is… 3… Een burgemeester die neutraal behoort te zijn maar stemadvies aan het geven is op een manier die een burgemeester niet betaamt!!

  Ik denk dat de heren politici het verloren respect/vertrouwen van de burger grotendeels terug kunnen verdienen door het gezonde verstand te gebruiken en geen geld te gaan uitgeven wat niet terug verdient gaat worden… wanneer je in de bedrijfswereld met een dergelijk plan, waar we het nu over hebben, op de proppen komt, wordt je meteen afgeserveerd en op voorhand al failliet verklaard.

 • Waarom Flippo?
  Het besluit was allang genomen tot er een stel er een zwembad bij wilden hebben.
  Van de Dolfijn is bewezen dat er al decenia geld bij gelegd moet worden dus in mijn ogen is dat een dom plan.
  Het huidige zwembad is een paar jaar geleden helemaal opgeknapt qua apparatuur en kan dus nog jaren mee.

Geef een reactie