Tobi Knock En Peter Struijk Band In Café de Lijst

Hoogeveen – Zondag 4 november is vanaf 16.00 uur een optreden van  Tobi Knock En Peter Struijk Band In Café de Lijst. Tobi Kock mag gezien worden als één van de vertegenwoordigers van de nieuwe lichting bluesmuzikanten die de regio Osnabrück/ Münster heeft voorgebracht.

Al jaren is er een grote groep bluesartiesten actief in deze regio. Kai Strauss, Jimmy Reiter, the Blues Company, Michael Van Merwyk en Tom Vieth zijn maar een klein aantal voorbeelden. Vooral, de onlangs overleden Tom Vieth heeft Tobi tijdens vele jamsessions en optredens de kneepjes van het vak bijgebracht.

Ondertussen heeft Tobi Kock een gedegen repertoire lijst en is onder eigen naam als zanger gitarist onderweg. Onlangs ging een lang gekoesterde wens van hem in vervulling en reisde hij naar Chicago waar hij in de bekende clubs jamde met Lurrie Bell en John Primer.

Terrein dat overigens niet onbekend is voor Peter Struijk. Met enige regelmaat speelt deze begenadigde gitarist in deze stad met mensen als Tail Dragger en Liz Mandeville. Struijk mag gezien worden als één van de beste Chicago blues gitaristen van ons land en vormt zo een prima combinatie met Tobi Kock. De solide begeleiding is in handen van drummer Dominik Wiegand en bassist Martin van der Velde.

Ook start deze dag de voorverkoop van 2de kerstdag.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord