Vele blije gezichtjes op gratis Jeugdtheaterdag in de Tamboer

Hoogeveen – Er werd gedanst, geschminkt, geschilderd, gesmikkeld, gelachen… Tijdens de jaarlijkse Jeugdtheaterdag was het gisteren een drukte van jewelste in De Tamboer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar konden in het kader van Oktobermaand Kindermaand gratis genieten van de prachtige voorstellingen Reismuis en De Rattenvanger, meedoen aan musical en djembé workshops, zelf chocolade maken, lekker dansen bij de streetdance workshop van Top Fit of gewoon even spelen.

Er was nog plaats bij de tweede voorstelling van Reismuis, maar voor de rest zaten alle voorstellingen en workshops van te voren al helemaal vol! De nieuwe Kidspresidenten werden ook bekend gemaakt. Hind El Masoudi (10 jaar), Liz Coelingh (10 jaar), Nadia Laurenssen (9 jaar) en Charlotte Molenberg (7 jaar) nemen het stokje het komende seizoen over van de aftredende Kidspresidenten.

Tamboer Kidspresident
De nieuwe Kidspresidenten zullen het komende theaterseizoen alles over het reilen en zeilen in een theater ontdekken. Samen met hun klas krijgen ze een rondleiding achter de schermen. De Kidspresidenten zijn zelf aanwezig bij kindervoorstellingen, waarbij ze mogen helpen met kaartcontrole, een speciaal gereserveerde stoel in de zaal hebben en na afloop een recensie mogen schrijven.

Oktobermaand Kindermaand
De Tamboer organiseert al vele jaren met groot succes de Jeugdtheaterdag op de laatste zondag van Oktobermaand Kindermaand. De Jeugdtheaterdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Vrienden van De Tamboer.

Foto: André Weima

Geef een reactie