Algemeen

Verzet tegen woningbouw Atlaslaan/De kroon

Hoogeveen – Bewoners van de Atlaslaan gaan zich verzetten tegen woningbouw aan de Atlaslaan/De Kroon. Blijkbaar is er verwarring ontstaan tijdens de buurtvergadering met de gemeente van 2 oktober j.l. in de Magneet. De bewoners van de Atlaslaan waren in de veronderstelling dat de gemeente het voetbalveld aan De Kroon bedoelde. Nu een en ander duidelijker wordt blijkt het dus om het speelveld aan de Atlaslaan te gaan.

De leuzen op de protestborden laten zien dat het de buurt menens is: “Hier geen woningbouw”, “Gemeenteschuld? Huizen worden niet geduld”,”Dit speelveld is niet te ruil”.

5 gedachten over “Verzet tegen woningbouw Atlaslaan/De kroon

 • Gemeente hoogeveen wil alles alleen maar volbouwen voor al die asielzoekers die ze graag verwelkomen.
  Laat ze eerst maar eens zorgen voor woningen voor ons en dan pas die oplichters en zakkenrollers

 • @boerenbuitenlui
  Wat hebben asielzoekers te maken met het onderwerp?

  Wat mij meer zorgen baart is de speelruimte voor kinderen en de afwatering.
  Alles wordt maar volgebouwd en de kids hebben geen fatsoenlijke ruimte meer om zich uit te leven in de buitenlucht.
  Alle groen verdwijnt en dan moet het water toch ergens naar toe bij dikke plensbuien, ik zeg laat het groen groen of zorg voor deugdelijke afvoer van het overtollige water.

  • Helemaal met je eens Flippo, dit heeft helemaal niks met asielzoekers te maken.
   Er moet gewoon geen woningen worden gebouwd op die plek, laten ze eerst maar eens het terrein van de voormalige Apolloschool zien vol te bouwen.
   Blijkbaar wil niemand daar kopen dus gebruik die grond dan voor huurwoningen want dat is nu een hondenuitlaat gebied geworden!

  • Als niet al de woningen toegewezen worden aan al die asielzoekers die hier maar de boel komen leeghalen dan was al die woningbouw niet nodig en worden we niet verplicht om bv te gaan parkeren in de parkeergarage.

 • @Flippo, hoe is jouw tuin dan? Als ik hier in de buurt rondkijk dan heeft zeker 80% zijn/haar tuin volledig bestraat. En wees gerust bij mij is dat minder 30%. Btw mooie foto, buurt wil daar geen huizen maar ze wel een auto met aanhanger op een plek waar helemaal geen auto mag komen.

Geef een reactie