Siepelrock Pesse weer van start, foto update

Pesse – Op vrijdagavond om 21:00 uur ging Siepelrock weer van start met Dolly en zien Tarrels. Later op de avond volgen ook De Boetners en Ritn Ditn.

Om 21:00 uur ging het festival van start met ca. 82 mensen in de tent. De band Dolly en zien Tarrels start het muziekfeest met een scala aan Boerenrock nummers. Op de achtergrond zit een bandlid op de bank, broodjes hamburger te maken om deze uit te delen aan het publiek. Ondanks de rustige start in het aantal mensen zit de sfeer er goed in!

Verdere updates volgen gedurende de avond. Er zijn nog kaartjes te koop bij de entree! Het festival vindt plaats aan de H. Reindersweg 5 in Pesse.

Update 21:28 uur

De sfeer zit er dusdanig goed in vanavond dat er een strobaal voorin de tent is gelegd. De halve tent ligt bezaaid met stro, nadat een grote groep is begonnen met het los trekken en rondgooien. (zie filmpje)

Update 22:30 uur

De Beutners zijn net aan hun act begonnen met een scala aan rock&roll muziek. De bezoekers zijn inmiddels grotendeels binnen gestroomd en de tent is ongeveer halfvol. Een goeie paar honderd bezoekers.

Tekst & beeldmateriaal: GD Fotografie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord