Amusement

Vijftiende Wings en Wheels op Hemelvaartsdag

Hoogeveen – Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, wordt op vliegveld Hoogeveen voor de vijftiende keer ‘Wings en Wheels’ gehouden. Een evenement voor het hele gezin met dit jaar, naast alle vliegtuigen en automobielen, als nieuw onderdeel een consumentenbeurs.

Ontdek, proef en beleef de eerste editie van de ‘Voorjaarsbeurs Hoogeveen’ in de grote tentoonstellingshal op het terrein van Vliegveld Hoogeveen. Het eerste jaar is de beursvloer gelijk goed bezet met ruim 25 verschillende deelnemers met een zeer gevarieerd aanbod.
Van tuinbenodigdheden en de nieuwste fietsen tot de laatste voorjaars modetrends en van vakantiereizen tot het tunen van auto’s. Bij ‘Ziptuning Noord’ past men diverse parameters in het motormanagementsysteem aan. Door iets meer lucht toe te voeren en meer brandstof in te spuiten levert uw motor meer vermogen. Brandstof besparen en een auto die sneller en krachtiger presteert!

‘Sportpaleis’, de sportschool van Hoogeveen, verzorgt verschillende demonstraties en ook voor een beauty make over kunt u op de beurs terecht. Ook een echte Turkse herenkapper ontbreekt niet. Altijd al eens willen golfen? Golfclub Martensplek uit Tiendeveen presenteert de verschillende mogelijkheden. Waar begin het, hoe duur is het en welk materiaal heeft u minimaal nodig?
Op de stand van ‘Campodoor, Camping Travel & Outdoor’ vindt u alles op gebied van kampeer, reis en outdoor benodigdheden voor caravan, camper, tent, barbecue, backpacken en meer. Maak kennis met daktenten die van een gewone auto een camper kunnen maken. Benieuwd of er ook een geschikte tent voor uw auto is? Op het buitenterrein is verder een complete minicamping ingericht met o.a. de allernieuwste
vouwwagens.
Ook aan de luchtvaartenthousiasten is gedacht. Het ‘Aircrew Training Center’ uit Nijverdal biedt verschillende luchtvaartopleidingen aan en bij de ‘Skydivers’ van Hoogeveen ontdekt u de mogelijkheden om uw grenzen te verleggen. Stijg b.v. samen met een instructeur naar een hoogte van ruim 2.5km om een tandemsprong te ervaren en om te genieten van het uitzicht. Ook worden er opleidingen aangeboden om zelfstandig te leren skydiven.

Informatie
De entreeprijs voor Wings en Wheels, inclusief een bezoek aan de ‘Voorjaarsbeurs’,
bedraagt 5 euro voor volwassenen. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro.
Er is gratis parkeergelegenheid bij het vliegveld.
Kijk voor meer informatie op: www.wingsenwheels.nl.

 

Een gedachte over “Vijftiende Wings en Wheels op Hemelvaartsdag

  • Ook De Vrienden van Auto Union DKW en Auto Union Audi zullen met ca 18 prachtige oldtimer auto’s aanwezig zijn. De auto’s komen uit alle windstreken van Nederland en ook uit België en Engeland.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: