Amusement

Zesde editie spectaculair Slagwerk Event in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Dat het Slagwerk Event zich onderhand mag rekenen tot een evenement van formaat was in 2016 bij de vijfde editie al duidelijk. Na een pauze in 2017 zal op zaterdag 27 oktober 2018 de zesde editie van het Slagwerk Event in sporthal “De Marke” in Hollandscheveld worden georganiseerd.

Liefhebbers van melodisch slagwerk kunnen dan hun hart ophalen aan een enorme variatie aan muziekstijlen. Er is de laatste jaren enorm veel bladmuziek beschikbaar gekomen voor deze vorm van muziek maken. Melodisch (gestemd) slagwerk in combinatie met ritmisch (ongestemd) slagwerk biedt ongekende mogelijkheden voor de meest uiteenlopende variaties, oude hits, moderne popmuziek, bewerkingen van dancenummers, maar ook nummers die speciaal geschreven zijn voor slagwerkgroepen.
Dit jaar zullen verschillende groepen zich presenteren. De deelnemers zijn:
slagwerkensemble Apollo uit de Wijk,
malletband Crescendo uit Sleen/Excelsior uit Oosterhesselen,
slagwerkgroep Juliana – De Bazuin uit Hollandscheveld/Nieuwlande in samenwerking met
Take7 uit Meppel.

De avond zal afgesloten worden met een gezamenlijk optreden van alle deelnemende groepen. Kortom: een avondvullend programma met muziek voor jong en oud!

Plaats: Sporthal “De Marke” te Hollandscheveld, zaal open om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, Entree: € 5,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen