Laat je fietsverlichting controleren bij Unigarant tijdens de ANWB Fietsverlichtingsactie!

Hoogeveen – Oktober staat in het teken van de landelijke ANWB Fietsverlichtingsactie. In deze periode worden door het hele land acties georganiseerd om het belang van fietsverlichting onder de aandacht te brengen. Ook Unigarant ondersteunt de actie. Vrijwilligers van het verzekeringsbedrijf en fietsspecialisten van Luppes & Co Tweewielers staan 30 oktober tussen 8:00 tot 13:00 uur klaar om de fietsverlichting van fietsend Hoogeveen te controleren en repareren.

Goede verlichting is van levensbelang. Niet alleen voor automobilisten, maar ook voor fietsers. 67% van de Nederlanders heeft wel eens een onveilige verkeerssituatie meegemaakt door fietsers zonder licht. Goede verlichting voorkomt dat je over het hoofd gezien wordt en vermindert de kans op een aanrijding met maar liefst twintig procent.

Mensen die hun verlichting willen laten controleren zijn dinsdag 30 oktober tussen 8:00 tot 13:00 uur welkom bij het kantoor van Unigarant aan de Schutstraat 120. De koffie staat klaar en aanmelden is niet nodig.

Over de ANWB Fietsverlichtingsactie
De ANWB organiseert tijdens de Fietsverlichtingsactie met 8.000 vrijwilligers ruim 1.900 fietsverlichtingsacties bij scholen, ANWB-winkels, fietsenwinkels, bedrijven en clubs- en verenigingen door het hele land. De actie was eerder ook bekend onder de naam ‘Lichtbrigade’.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord