RTL Snowmagazine filmde bij Herqua Sports in Hoogeveen

Hoogeveen: Maandag 15 oktober j.l. heeft Herqua Sports Hoogeveen hoog bezoek gehad van een RTL filmcrew. De bekende presentator Sander Janson (bekend van o.a. Campinglife) kwam speciaal voor het tv programma RTL Snowmagazine opnames maken bij dé wintersportspecialist van Drenthe!

RTL Snowmagazine is een tv-programma waarbij de presentatoren op zoek gaan naar de leukste skigebieden, skibars, routes en afdalingen. Daarnaast gaat het programma op zoek naar de nieuwste snufjes en producten op wintersport gebied en is hiervoor afgereisd naar Herqua Sports.

Frits van Herqua Sports heeft Sander een duidelijke uitleg gegeven over het aanmeten van skischoenen en het kopen van de perfecte ski’s. De presentator werd door Frits op de nieuwste meetapparatuur gezet, waarmee een volledige voetscan wordt gemaakt en de perfecte schoen gevonden wordt. Daarna werden de bijpassende ski’s gezocht. Toen Sander van Snowmagazine aan Frits vroeg hoe hij dit allemaal weet, was het antwoord: Wij testen dit zelf met ons wintersportteam. Elk jaar gaan we met het volledige team naar Oostenrijk en testen we al het wintersport materiaal van de top merken. Ook dit jaar zullen onze collega’s het eerste weekend van november richting Oostenrijk rijden om alle ski’s weer te testen op de gletscher.

De uitzending is op 2 December om 17:30 op RTL4

Geef een reactie